YHTEISTYÖSSÄ

 

Minimalia tekee tänä vuonna yhteistyötä suomalaisen pienpanimo CooldHeadin kanssa. CoolHeadin valmistamia Suomen Paras Olut 2020 -kilpailussa menestyneitä oluita on maisteltavana Minimalian konserteissa Forum Boxissa, ja niinpä konserteissa pääsee nauttimaan samanaikaisesti musiikista, kuvataiteesta sekä laadukkaista oluista.

CoolHead Brew on vuonna 2016 toimintansa aloittanut pienpanimo joka tunnetaan erityisesti hapanoluistaan. Panimon missiona on asettaa Suomi craft beer -skenen maailmankartalle. CoolHead pyrkii tätä kohti valmistamalla jännittäviä, moderneja oluita joiden makuprofiilit luovat symbiooseja pohjoismaisten ja eksoottisten makujen välille. CoolHeadin oluita löytyy kattavasti ympäri maan olutravintoloista, Alkoista, pullokaupoista ja hyvin varustelluista ruokakaupoista - olutta myös viedään laajalti ympäri Eurooppaa!

Syksyn 2020 Minimalia-konserttisarjaa tukevat Taiteen edistämiskeskus, Oskar Öflundin säätiö ja Musiikin edistämissäätiö. Kiitos paljon tuesta ja konserttisarjan järjestämisen mahdollistamisesta!